Capucinne zbirka mesečevih kamnov

Predstavljeni predmeti tega tedna so del naše zbirke mesečevih kamnov. Prvi komplet je narejen iz osupljivega hruškastega prstana z mavričnim mesečevim kamnom v obliki kabošona z diamantno krono in čipkastim trakom.
Mesečev kamen ima moder ali več barven mavrični lesk in velja za kamen, ki ima močne zaščitne lastnosti in pomaga tistemu, ki ga nosi, najti pravo pot v življenju.
V tradicionalnih hindujskih verovanjih je povezan z grleno čakro, ki je povezana s sluhom, govorom, očiščenjem in samoizražanjem.
Vintage Moonstone and Diamond Bridal Ring Set
Glede na položaj vira svetlobe lahko mesečev kamen različno odbija svetlobo, kar daje kamnu pridih skrivnostnosti in nepredvidljivosti.
Glavna ponudnika mesečevega kamna na trgu sta Šrilanka in Indija, najdemo pa ga lahko tudi v nekaterih delih ZDA, Brazilije in Avstralije.
Moonstone and Diamond Ice Ring Set – Our Patented Design
Skupaj z biserom in aleksandritom je mesečev kamen okronan kot junijski rojstni kamen in določen za zodiakalno znamenje dvojčka. Če želite personaliziran kos nakita iz rojstnega kamna, nas kontaktirajte na info@capucinne.si.
Moonstone and Sapphire Birthstone Cluster Ring
Če želite najti več prstanov z mesečevim kamnom, pobrskajte po naši zbirki nakita z mesečevim kamnom.

Pusti komentar

Upoštevajte, da morajo biti komentarji odobreni, preden bodo objavljeni

To spletno mesto ščiti reCAPTCHA, pri čemer veljajo Googlov pravilnik o zasebnosti in pogoji uporabe.