Pogosta vprašanja

To je mesto, kjer dobite odgovore na vsa vprašanja, ki jih morda imate. Ali še vedno imate vprašanje, ki ni zajeto v teh pogosto zastavljenih vprašanjih ali ga niste mogli najti? Pošljite nam e-pošto s svojimi vprašanji na info@capucinne.com.

Odkrijte svet unikatnega ročno izdelanega nakita, narejenega z ljubeznijo in skrbjo. Oglejte si zbirko prstanov z mahovino, pa tudi zbirko alexandrite prstanov.

Naročila

Ko se odločite za nakup kosa, izberite velikost prstana iz spustnega menija, izberite material in dragi kamen, iz katerega želite, da je prstan izdelan, nato kliknite “Dodaj v košarico”. Vaš predmet bo dodan v vašo nakupovalno košarico in na desni strani se bo pojavil zaslon, ki se bo pojavil z izdelki v vaši košarici in zneskom podračuna na dnu. Svojo nakupovalno košarico lahko kadar koli ogledate s klikom na ikono nakupovalne torbe v zgornjem desnem kotu spletnega mesta. Ko ste pripravljeni oddati naročilo, preprosto kliknite ikono nakupovalne torbe v zgornjem desnem kotu in kliknite spodnji gumb za plačilo, da nadaljujete. Naslednji koraki bodo zahtevali informacije, vključno z vašim e-poštnim naslovom, naslovom za dostavo in podrobnostmi o plačilu, da dokončate naročilo. Če imate kadar koli težave pri zaključku naročila, nas kontaktirajte na info@capucinne.si, da vam lahko pomagamo.

Ko je vaše naročilo oddano in plačilo sprejeto, se na zaslonu prikaže potrditveno sporočilo z referenčno številko vašega naročila. Na navedeni e-poštni naslov bo poslano tudi e-poštno sporočilo s potrditvijo naročila z podrobnostmi o vašem naročilu (vključno z vašo referenčno številko) in sprejetjem plačila. To e-pošto je samo potrditev prejema vašega naročila. Ko bo vaše naročilo odpremljeno, boste prejeli drugo e-pošto, ki vključuje sledilne informacije za vaš paket.

Vsak izdelek je v škatli za nakit Capucinne. Če želite, da v paket vključimo darilno sporočilo, prosim vključite svoje sporočilo z vašim naročilom.

Seveda! V Capucinne smo specializirani za izdelke po meri. Jedro naše blagovne znamke so prilagojena dela za naše ljube stranke. Pomagajmo vam ustvariti poseben prstan za zaroko, poročni prstan ali kos finega nakita. Če želite začeti postopek vašega prstana za zaroko po meri, nas kontaktirajte na info@capucinne.si. Za dodatne odgovore o naročilih po meri si oglejte naš razdelek Naročila po meri na tej strani s pogostimi vprašanji spodaj.

Trenutno nimamo fizične trgovine. Naša celotna kolekcija je na voljo na spletu. Vendar ste več kot dobrodošli, da se dogovorite za sestanek v našem salonu na našem sedežu. Nahajamo se v srcu Evrope v Ljubljani, glavnem mestu Slovenije. Naša lokacija je: MinimalVS d.o.o. Lily Novy 31000 Ljubljana Slovenija

Če imate težave z oddajo naročila in na tej strani s pogostimi vprašanji niste našli rešitve za svoj problem, se obrnite na našo službo za stranke na info@capucinne.si.

Čas obdelave 6-8 tednov pomeni, da ko oddate svoje naročilo, traja 6-8 tednov, da se vaš izdelek izdela in nato pošlje z DHL Express. Vsi naši kosi so ročno izdelani v našem studiu.

Več kot veseli smo, da smo lahko del tega posebnega trenutka. Če želite, da ohranimo diskretnost, vam svetujemo, da nas kontaktirate na info@capucinne.si s svojo posebno zahtevo.

Želimo, da najdete popoln prstan za vas. Na žalost vam ne moremo poslati več prstanov. Naš nakit izdelujemo po vaših natančnih željah. Kot kupec imate odgovornost, da najdete pravilno velikost prstana in izberete prstan, ki ustreza vaši estetiki, da bo vaš prstan popoln za vas. Zaradi tega takšna vračila niso mogoča.

Popolnoma razumemo, da vas lahko tak pomemben nakup odvrne od naročila na spletu. Z več kot 4.000 avtentičnimi ocenami s 5 zvezdicami lahko zaupate, da je vaše naročilo pri nas varno. Vsi naši paketi so 100% zavarovani in vključujejo garancijo. Ponujamo plačilo na obroke in modele prstana, če želite biti prepričani, da bo prstan ustrezal. Za dodatna vprašanja ali skrbi smo vedno na voljo na info@capucinne.si.

Naš splošni čas proizvodnje brez dodatne takse je 6-8 tednov (čas dostave ni vključen). Če je naročilo pospešeno, se čas proizvodnje na splošno skrajša za 2 tedna (od 6-8 tednov na 5-6 tednov), vendar bi morda lahko prilagodili tudi prejšnje datume. Če potrebujete predmet prej, nas neposredno kontaktirajte na info@capucinne.si.

Seveda! Cena za graviranje je 45 USD na vseh naših poročnih obročih. Če želite svojemu prstanu dodati graviranje, kupite takso za graviranje tukaj. Upoštevajte: nekaterih prstanov - zlasti tistih, ki so izjemno tanki - ni mogoče gravirati. Če niste prepričani, ali je vaš prstan mogoče gravirati ali ne, ne oklevajte in vprašajte našo službo za stranke na info@capucinne.si.

Ne glede na to, kje ste kupili svoj zaročni prstan, smo več kot veseli, da lahko enega od naših poročnih obročev prilagodimo vašemu obstoječemu prstanu. Da bi začeli ta postopek, nam pošljite slike svojega obstoječega prstana skupaj z prstanom, ki vas zanima, na info@capucinne.si. Od tam bomo z vami osebno delali na vašem naročilu.

Da, vsi naši prstani, prodani v kompletih, so na voljo tudi posamezno. Če jih težko najdete na spletu, nas kontaktirajte na info@capucinne.si.

Seveda! Specializirani smo za zaročne prstane in poročni nakit, vendar za naše stranke ustvarjamo še veliko več edinstvenih kosov. Odkrijte prstane, ki vključujejo vaš rojstni kamen, praznujejo mejnik in še več.

Nekateri naši prstani imajo imena. Če prstan ni povezan na naši Instagram strani, vnesite ime v našo iskalno vrstico in ga boste lahko našli. Če ga še vedno težko najdete, nam prosim pošljite DM na Instagram in z veseljem vam bomo poslali neposredno povezavo.

Vsi naši prstani so izdelani po naročilu. Posledično lahko na mnogih naših straneh z izdelki iz draguljev piše, da je zaloge omejena. To ne pomeni, da je na voljo samo ena in potem je ni več! Ker je vsak dragulj edinstven in posamezno nabavljen za vsakega stranko, smo vedno sposobni pridobiti podobne kamne, da za vas ponovno ustvarimo prstan. Za več informacij o po meri izdelanih delih nas kontaktirajte na info@capucinne.si.

Vsi naši prstani so izdelani po naročilu in jih je mogoče ponovno ustvariti s podobnimi kamni. Pred nakupom nas kontaktirajte na info@capucinne.si, da dobite slike podobnih kamnov, ki jih lahko izberete.

DOSTAVA IN POŠILJKA

Ponujamo brezplačno zavarovano in sledljivo pošiljanje po vsem svetu.

Da boste paket prejeli varno, boste morali vključiti: polno ime, naslov stavbe in ulice, mesto, državo/pokrajino, poštno/zip kodo (če je primerno) in vašo telefonsko številko. Ti podatki so potrebni za dostavo. Navedite natančne podatke o naslovu, da se izognete nepotrebnim zamudam pri dostavi.

Da, ob dostavi je potreben podpis, da se zagotovi, da je bil paket dostavljen vam.

Po tem, ko je bilo vaše naročilo poslano z DHL Express, boste prejeli potrditveno e-pošto s številko za sledenje. Paket lahko sledite z uporabo priložene sledilne povezave DHL ali vnesete svojo sledilno številko tukaj, da vidite, kje je paket kadarkoli.

Delamo z DHL Express za vse naše dostave nad 140 EUR. Vsak izdelek iz sterling srebra ali zlata se pošlje s prednostno letalsko pošto - vključena je sledilna številka.

Da, vse pošiljke nad 90 EUR so zavarovane.

Zavedamo se, da so zaročni prstani in dragulji naročeni za posebne priložnosti v vašem življenju in mnogi imajo element presenečenja. Naši paketi so vedno diskretno zapakirani in ne dajejo namigov, kaj paket vsebuje.

Da! Pri oddaji naročila lahko pustite tako naslov za izstavitev računa kot naslov za dostavo. Če želite, da je naslov za dostavo drugačen od vašega naslova za izstavitev računa, ga preprosto navedite ob zaključku nakupa.

Naš trenutni čas proizvodnje je 6-8 tednov. Vaše naročilo bo zapustilo naš studio po tem času obdelave ali v tem času

Ponujamo brezplačno dostavo po vsem svetu za vsa naša naročila. Izdelki iz masivnega zlata se pošiljajo z DHL Express, vsi izdelki iz sterling srebra ali zlata pa se pošiljajo s prednostno letalsko pošto.

Kupci so odgovorni za vse carinske takse, davke ali prejemne pristojbine, ki nastanejo. Kupci so odgovorni za poznavanje in spoštovanje vseh uvoznih omejitev v svojo državo iz Slovenije. Ker se carine razlikujejo od države do države, žal ne moremo svetovati o teh stroških, zato bi priporočali, da se pred oddajo naročila obrnete na svoj lokalni carinski urad.

Znotraj Evropske unije ni carinske takse.

Ne dostavljamo na poštne predale, naslove za preusmerjanje pošte in začasne naslove. To je zato, ker vsi naši paketi potrebujejo podpis ob dostavi, da se zagotovi varna in nepoškodovana dostava vašega naročila.

Uporabljamo storitve dostave DHL Express, zato upoštevajte, da DHL ne dostavlja ob koncih tedna ali državnih praznikih. Lahko se obrnete na DHL v vaši državi, da uredite posebno dostavo ob koncu tedna ali prazniku, če je to na voljo.

Če se vam mudi, ponujamo pospešeno dostavo za vse naše kose. Za podrobne informacije se obrnite na našo službo za stranke na info@capucinne.si. Upoštevajte tudi, da so vsi naši prstani - razen tistih, ki so pripravljeni za pošiljanje - izdelani po naročilu in imajo čas proizvodnje 6-8 tednov, preden so poslani.

Storitve oskrbe izdelkov

Kosi nakita z delikatnimi oblikami zahtevajo posebno nego in ustrezno shranjevanje. Preden se lotite dela, ki bi lahko poškodovalo površino ali obliko vašega kosa, se prepričajte, da ste nakit odstranili in varno shranili.Za podrobnosti o tem, kako skrbeti za vaš kos Capucinne, si oglejte naš vodnik za nego izdelkov.

Vsi naši kosi so izdelani iz recikliranih dragocenih kovin. Recikliranje dragocenih kovin v industriji nakita je več kot le trend: gre za običajno prakso in najbolj okolju prijazen način za izdelavo finega nakita.

Z uporabo recikliranih dragocenih kovin v našem proizvodnem procesu naredimo majhne korake, ki bodo upamo pripeljali do konca nepravičnih in nečloveških rudarskih praks.

Dajanje nazaj skupnosti je eno izmed naših temeljnih prepričanj in nekaj, kar cenimo kot podjetje. Kot del te zaveze vsako leto doniramo 5% našega letnega dobička različnim organizacijam, ki ustvarjajo pozitivne spremembe v svetu.

Naš glavni cilj pri vračanju je pomagati graditi svetlejšo prihodnost za vse nas - ne glede na to, ali je ta cilj dosežen s pomočjo organizacij, ki pooblaščajo druge, ali organizacij, ki ohranjajo naše okolje.

Bodite prepričani, da z vsakim nakupom Capucinne ustvarjate pozitiven vpliv.

Večne zaklade Capucinne so etično pridobljeni in ročno izdelani s strani spretnih obrtnikov v našem studiu v Ljubljani, Slovenija. Vsi naši dragulji in diamanti so pridobljeni iz legitimnih virov in se skladajo s procesom Kimberley, kar pomeni, da so brez konfliktov in da njihov nakup ne financira nasilnih gibanj upornikov ali njihovih zaveznikov, ki poskušajo spodkopati legitimne vlade. Sodelujemo samo z zanesljivimi dobavitelji iz Evrope, ki se držijo standardov KP.

Velikost Prstana

Olajšamo vam določanje velikosti prstana z našim vodnikom za velikosti prstanov tukaj. Sledite navodilom, da najdete svoje popolno prileganje.

Če ne vidite velikosti svojega prstana, jo prosim pustite v polju za opombe ob zaključku nakupa.

Vsi naši prstani se lahko izdelajo v velikosti, ki jo potrebujete. Če ne vidite velikosti svojega prstana, jo prosim pustite v polju za opombe ob zaključku nakupa.

Prosimo, pošljite svojo pravilno velikost prstana čim prej na info@capucinne.si skupaj z vašo številko naročila, da jo lahko spremenimo, preden je izdelana.

Če ste nam posredovali napačno velikost in jo želite spremeniti, so dodatni stroški za prilagoditev in pošiljanje v obeh smereh. Prosimo, kontaktirajte nas na info@capucinne.si in posredovali vam bomo nadaljnja navodila.

Ne ponujamo vračila denarja, če velikost prstana, ki ste jo prej posredovali, ni bila pravilna. Morebitne spremembe izdelkov (prilagajanje velikosti prstana, spajkanje, zamenjava kamnov, obeskov itd.) razveljavijo našo garancijo.

Večina naših prstanov se lahko prilagodi, nekateri pa ne. Odvisno od nastavitve in zob, lahko prilagajanje določenih prstanov resno poškoduje kamen.

Preden se obrnete na svojega lokalnega draguljarja, predlagamo, da se za pomoč obrnete na nas na info@capucinne.si.

Še vedno niste našli odgovora? Pišite nam na info@capucinne.si.