Zavarovanje nakita

Capucinne razume vrednost varovanja vaših dragocenih naložb v nakit. Da bi vam ponudili dodatno raven kritja in miru, je Capucinne sklenil partnerstvo z Extend, vodilno platformo za podaljšane garancije in zavarovalne načrte.

Ko opravite nakup na naši spletni strani, vam bo morda na voljo možnost nakupa podaljšane garancije ali zavarovalnega načrta, ki ga ponuja Extend. Ti načrti presegajo tovarniško garancijo in zagotavljajo dodatno kritje za popravila, poškodbe ali izgubo.

V primeru, da se soočite s težavo, ki jo pokriva podaljšana garancija ali zavarovalni načrt, lahko vložite zahtevek pri Extend. Postopek zahteveka običajno vključuje zagotovitev potrebnih podrobnosti o težavi in morebitna zahtevana dokazila. Extend bo zahtevek ocenil na podlagi pogojev načrta.

Če je zahtevek odobren, bo Extend z vami sodeloval pri reševanju težave. To lahko vključuje organizacijo popravil, olajšanje zamenjav ali zagotavljanje povračil, odvisno od kritja, določenega v podaljšani garanciji ali zavarovalnem načrtu.

Extend prav tako ponuja priročno spletno platformo ali mobilno aplikacijo, kjer lahko upravljate svojo podaljšano garancijo ali zavarovalni načrt za svoj nakit Capucinne. To vam omogoča dostop do podrobnosti načrta, pregled informacij o kritju, vložitev zahtevkov, sledenje statusu vaših zahtevkov in komuniciranje s strokovno ekipo za podporo strankam Extend.

Glede na načrt lahko imate možnost obnoviti svoje kritje pred potekom, kar zagotavlja trajno zaščito za vaš nakit Capucinne. Če se odločite, da podaljšane garancije več ne potrebujete, vam Extend lahko ponudi tudi možnosti preklica načrta, ob upoštevanju morebitnih veljavnih pogojev in določil.

Z sodelovanjem z Extend si Capucinne prizadeva zagotoviti dodatno plast varnosti in zaščite za vaše dragocene nakupe nakita.