Sprehod Ljubezni

Luke in Meagan sta tako ljubek par. Potem ko sta se odločila preseliti v gore, sta ugotovila, da sta tam našla več kot le mir. Več o njuni ljubezenski zgodbi preberite spodaj.

Kako sva se spoznala

"Luke in jaz (Megan) sva se uradno spoznala na plaži, kjer sva oba delala za podjetje, ki je poučevalo deskanje na valovih. Tam sem bila samo poleti, in križala sva si poti le nekajkrat. Občasno sva se pogovarjala in se povezala prek družbenih omrežij, a to je bilo vse zaenkrat. Hitro naprej za 2 leti, jaz sem se vrnila na plažo. V nekaj mesecih po mojem povratku je Luke odšel v Afriko za 6 mesecev opravljat misije in kmetijska dela. Bilo je skoraj, kot da sva se ves čas izmikala drug drugemu. Ko se je vrnil, sva se ponovno povezala prek majhne skupine v cerkvi, in preostanek je zgodovina. Ni trajalo dolgo, ko sva drug drugega spoznala kot nekaj zelo posebnega. Zmenjevala sva se nekaj mesecev, nato pa se odločila preseliti v gore, kjer je Luke delal z živino, jaz pa sem delala z rožami."
predlog

Predlog

Po 2 mesecih bivanja tam sva šla na pohod en konec tedna , ki naj bi bil zame presenečenje. Spraševala sem se, ali bo to predlog, vendar lahko kdorkoli zagotovi, da bo to z gotovostjo zgodilo prav takrat in tam? Ko sva prišla na vrh gore, sva imela piknik in Luke mi je podal pismo. Na koncu pisma je nekaj napisal o svoji "bodoči zaročenki" in klečal ter me vprašal, ali se hočem poročiti z njim! Tako se glasi najina zgodba, in poročila se bova 27. marca!"

Predlog
In morda sem mu že natančno povedala, kateri prstan si želim od tebe, a je bilo še vedno tako vznemirljivo videti ga na mojem prstu!
prstan za predlog
Luke je Meagan zaprosil z najinim Prstanom Bohemian Half Moon Oregon Sunstone.
*vse fotografije je posnela Lainey Kinneer iz The Lumiere Collective

Pusti komentar

Upoštevajte, da morajo biti komentarji odobreni, preden bodo objavljeni

To spletno mesto ščiti reCAPTCHA, pri čemer veljajo Googlov pravilnik o zasebnosti in pogoji uporabe.