O Naši Ekipi

Capucinne, ki je bila prvotno ustanovljena kot trgovina na platformi Etsy v Sloveniji leta 2016, je zrasla v vrhunsko ocenjenega izdelovalca finih nakitov, ki oskrbuje stranke po celem svetu.

Specializirani smo za fin nakit iz zlata in smo dobro znani po svojih pisanih, igrivih zaročnih in poročnih prstanov. Dovolite našim domišljijskim izdelkom, da vzbudijo vaš občutek za čudenje, negujejo občutek veselja in poudarijo lepoto, ki je že v vas!

 • Ste v iskanju srebrnega nakita? Obiščite našo sestrsko stran, Capucinne Blue!

Prilagoditve in naročila po meri

Capucinne se razlikuje v industriji finih nakitov zaradi sposobnosti ponujanja obsežnih možnosti prilagajanja, pa tudi popolnoma unikatnih izdelkov.

Če imate prilagoditev ali izvirno vizijo v mislih, se pogovorite z nami, in vam bomo pomagali skozi postopek. Ponujamo ilustracije, 3D prikaze in tehnično svetovanje, da vam pomagamo vizualizirati končni izdelek in zagotovimo, da prejmete kos svojih sanj.

Zajemanje vaše domišljije

Naš nakit združuje umetnost in obrt, da ustvari mojstrovino, kot je še niste videli.

 • Umetnost: Naši dizajni imajo neustavljiv duh in svež občutek igre, zajemajo bistvo mladostnosti, domišljije in upanja, obenem pa ohranjajo dostojanstvo in prefinjenost, ki naredijo fini nakit tako lep.
 • Obrt: Naši kovinarji in kamnoseki imajo veščine, da dosežejo gladko, enakomerno teksturo v plemenitih kovinskih trakovih, ki okrašujejo naš nakit. Uporabljamo le visokokakovostne dragulje, ki so skrbno in posamično virani, da izpolnijo vaše želje in naše visoke standarde proizvodnje.

Veseli boste, da ste izbrali Capucinne

Zavedamo se, da je fini nakit zelo posebna vrsta nakupa. Mnogi ljudje kupijo le nekaj kosov v svojem celotnem življenju! Ker želimo, da imate nakit svojih sanj, se zavezujemo, da bomo z vami sodelovali, da boste dobili natanko to, kar želite. Kadarkoli v postopku imate vprašanje ali željo, nas kontaktirajte, in z veseljem vam bomo pomagali.

Tukaj je nekaj razlogov, da izberete Capucinne:

 • Ponujamo brezplačno svetovno dostavo, popolnoma pospešeno in zavarovano! Več o naših politikah pošiljanja in vračanja.
 • Zagotavljamo diamante brez konfliktov, tako da se lahko občudujete nad svojim nakitom, ne da bi skrbeli, da bi podpirali temno stran diamantne industrije.
 • Imamo več kot 4.000 petzvezdničnih ocen zadovoljnih strank. Pridite obiskat nas na Instagramu in se prepričajte sami!
 • Stojimo za svojim delom. Pri Capucinne je vaše zadovoljstvo zagotovljeno!
 • Uporabljamo reciklirane plemenite kovine. Reciklirani materiali so po taljenju in ponovnem oblikovanju enake visoke kakovosti, vendar industrijo naredijo bolj trajnostno. Več o našem programu recikliranja.
 • Ponujamo brezplačno moissanite 14K zapestnico za naročila nad 5.000 $! Več izvedite!
 • Priporočite prijatelja in pridobite 50 $ popusta pri naslednjem naročilu.
 • Sprejemamo več kriptovalut poleg bolj tradicionalnih načinov plačila.

Spoznajte našo ekipo

Naša ekipa trdo dela, da poskrbi, da so naše stranke zadovoljne z končnim rezultatom. Nič nas ne razveseli bolj kot dejstvo, da smo del vaše ljubezenske zgodbe.

Vodja in lastnik

Primož

Vodja in lastnik

Mož, ki drži vse skupaj, Primož je lastnik in vodja podjetja Capucinne. Odgovoren za finance in nadzor nad procesi v našem studiu, poskrbi, da Capucinne ohranja svoj ugled in strankam zagotavlja fino izdelan nakit, ki ga zaslužijo.

Ustanoviteljica in glavna oblikovalka

Maja

Ustanoviteljica in glavna oblikovalka

Maja, ustanoviteljica in glavna oblikovalka, je ustvarjalna sila za Capucinne. S svojim oblikovalskim instinktom in predvidevanjem trendov oblikuje naše fine nakite ter sodeluje s strankami pri uresničevanju njihovih sanjskih zaročnih prstanov.

Darja

Darja

Računovodkinja

Dokumentacija je lahko dolgočasna za večino, vendar ne za našo računovodkinjo Darjo. Skrbno nadzoruje vso računovodstvo in administracijo ter rešuje večino naših carinskih težav.

Oblagalnik kamnov

Marko

Kovinar, Izdelovalec, Oblagalnik kamnov

Srce naše blagovne znamke je naša delavnica, in Marko je odgovoren za delovne procese tam. Prav tako opravlja večino oblaganja kamnov in prevzema osebno odgovornost za tehnično zahtevne ali težke kose.

Kovinar

Živa

Kovinar, Izdelovalec

Z izpostavljanjem dodatnega sijaja v naših izdelkih, Živa oblikuje, krtači in polira naše trdne zlate kose ter pomaga pri nekaterih naročenih izdelkih po meri. Njena skrivnost? Izdelava izjemnih surovih in edinstvenih prstanov.

Kovinar, Izdelovalec, Oblagalnik kamnov

Mitja

Kovinar, Izdelovalec, Oblagalnik kamnov

Mitja ne le oblikuje, krtači in polira trdne zlate kose: prav tako postavlja dragulje v vaše oblikovanje in je "zaključni dotik" izvajalec večine naših kosov.

Kovinar

Martin

Kovinar, Izdelovalec

Martin oblikuje, krtači in polira naše trdne zlate kose. Prav tako pomaga pri nekaterih naročenih izdelkih po meri.

Dobavitelj kamnov

Anej

Vodja izdelkov

Pravi lovec na dragulje, Anej pridobiva brez konfliktne dragulje z vsega sveta za naše izdelke po meri in fine nakite. S iskanjem posebnih in redkih dragih kamnov je na nek način naš lastni Indiana Jones.

Oskrba s strankami

Vida

Oskrba s strankami

Začetna točka vseh naših naročil je Vida. Odgovorna za našo brezhibno oskrbo s strankami, poskrbi, da se želje in proračuni strank izpolnijo ter kasneje oživijo z dodatnim odmerkom magije in sijaja.

3D oblikovalec

Matic

3D Oblikovalec

Matic je prišel kot svež veter, pomagajoč Črtu in Hani pri novih 3D oblikovanjih in predogledih za naše stranke.

Kovinar, Izdelovalec

Blaž

Kovinar, Izdelovalec

Blaž pomaga naši ekipi izkušenih zlatarjev pri oblikovanju, krtačenju in poliranju naših trdnih zlatih kosov.

Vodja proizvodnje, nadzor nad zalogo

Dolores

Vodja proizvodnje, nadzor nad zalogo

Dolores upravlja zalogo, včasih komunicira s carino in je odgovorna za nemoteno proizvodnjo in kakovostno kontrolo trdnih zlatih kosov.

Vodja IT/spletne strani

Jernej

Vodja IT/spletne strani

Jernej je odgovoren za kodo spletnega mesta, odpravljanje napak in komunikacijo z drugimi znamkami glede vseh zadev povezanih z IT.