Sprejemamo Kriptovalute

V Capucinne lahko zdaj nakupujete nakit s temi kriptovalutami:

Bitcoin, DAI, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin, USDC

Kako Kupiti

Ko dodate naše izdelke v košarico in ste pripravljeni na zaključek nakupa, preprosto začnite postopek zaključka nakupa z izpolnjevanjem osebnih podatkov (e-pošta in naslov za dostavo) in ko pridete do koraka plačila, izberite plačilo s Coinbase. Od tam kliknite 'Zaključi naročilo', da boste preusmerjeni na plačilno stran Coinbase.

 

Kako kupiti z uporabo kriptovalute

Sodobni časi zahtevajo sodobne ukrepe. V Capucinne smo inovativni ne samo pri oblikovanju naših prstanov, ampak radi smo na tekočem in pred drugimi blagovnimi znamkami nakita. Zato ponujamo možnost nakupa našega nakita s kriptovalutami.

Kriptovalute so obnorele svet in varno je reči, da so tu, da ostanejo. Z uporabo kriptovalut, kot so Bitcoin, Ethereum, DAI, Litecoin ali USD Coin, so plačila na spletnih straneh e-trgovine hitra, varna in priročna.

Z vključitvijo možnosti plačila s kriptovaluto v naš postopek zaključka nakupa si prizadevamo izboljšati vašo spletno nakupovalno izkušnjo in vam omogočiti izbiro več načinov plačila, s katerimi se najbolj udobno počutite.

O Kriptovalutah

Kriptovaluta je digitalna valuta, ki uporablja kriptografijo kot način varnosti. Večina kriptovalut deluje brez potrebe po centralni avtoriteti v obliki finančnih institucij ali vlad, namesto tega pa njihove transakcije preverjajo uporabniki na blockchain omrežju.

Odvisno od kriptovalute, transakcije postanejo javni zapisi, da preprečijo kršitev določene denarne politike vsake posamezne kriptovalute, zagotovijo, da kovanci niso večkrat porabljeni s strani istega uporabnika, in omogočijo ustvarjanje novih žetonov na podlagi vnaprej določenih pravil.

Kriptovalute so zagotovo bolj priročna možnost plačila za kupca, saj ni treba iti v banko, dvigniti denar ali celo vnesti številk kreditnih kartic ob zaključku nakupa. Ponuja hitre, zanesljive in varne nakupe z nizkimi transakcijskimi stroški.

Več informacij o plačilu prek Coinbase