Capucinne, ki je bila prvotno ustanovljena, kot trgovina na platformi Etsy, v Sloveniji, leta 2012, je zrasla v vrhunsko ocenjenega izdelovalca finega nakita, ki oskrbuje stranke po celem svetu.

Specializirani smo za fini nakit iz zlata in smo dobro znani po svojih pisanih, igrivih zaročnih in poročnih prstanih. Dovolite našim domišljijskim izdelkom, da zbudijo vaša pozitivna čustva, negujejo občutek veselja in poudarijo lepoto, ki je že v vas!

 • Ste v iskanju srebrnega nakita? Obiščite našo sestrsko stran, Capucinne Blue!

Prilagoditve in naročila po meri

Capucinne se razlikuje v industriji finega nakita, zaradi sposobnosti ponujanja obsežnih možnosti prilagajanja izdelkov po želji kupca, ter po popolnoma unikatnih izdelkih.

Pogovorite se z nami o vaših željah, pomagali vam bomo skozi postopek nastajanja unikatnega kosa nakita. Ponujamo vam: predogled v obliki ilustracij, 3D predogled in tehnično svetovanje, s katerim vam pomagamo vizualizirati končni izdelek. Zagotavljamo vam, da boste prejeli svoj kos nakita kot iz svojih sanj.

Ustvarjanje s pomočjo vaše domišljije

Naš nakit združuje umetnost in obrt, s katerima ustvarjamo mojstrovine, kot jih še niste videli.

 • Umetnost: Naši dizajni imajo svežino jutranje zarje, zajemajo bistvo mladosti, domišljije in upanja, obenem pa ohranjajo dostojanstvo in prefinjenost, ki naredijo fini nakit neskončno lep.
 • Obrt: Naši zlatarji in rezalci dragih kamnov imajo veščine, s katerimi dosežejo gladko, enakomerno teksturo v plemenitih kovinah, s katero okrašujemo naš nakit. Uporabljamo le visoko kakovostne drage kamne, ki izpolnijo vaše želje in naše visoke standarde proizvodnje.

Veseli boste, da ste izbrali Capucinne

Zavedamo se, da je fini nakit zelo posebna vrsta nakupa. Mnogi ljudje kupijo le en j kos v svojem celotnem življenju! Ker želimo, da imate nakit svojih sanj, se zavezujemo, da bomo z vami sodelovali, da boste dobili natanko to, kar želite. Kadarkoli tekom postopka boste imeli vprašanja ali želje po spremebi, nas lahko kontaktirate, in z veseljem vam bomo pomagali.

Spodaj je nekaj razlogov, da se boste odločili za nakup naših izdelkov:  

 • Ponujamo brezplačno hitro dostavo, kije tudi vresnostno zavarovana! Več o naših politikah pošiljanja in vračanja.
 • Zagotavljamo diamante brez konfliktov. Ne podpiramo temne strani diamantne industrije.
 • Imamo več kot 5.000 petzvezdničnih ocen zadovoljnih strank. 
 • Stojimo za svojim delom. Pri Capucinne je vaše zadovoljstvo zagotovljeno!
 • Uporabljamo reciklirane plemenite kovine. Reciklirani materiali so po taljenju in ponovnem oblikovanju enake visoke kakovosti, vendar industrijo naredijo bolj trajnostno. Več o našem programu recikliranja.
 • Ponujamo brezplačno moissanite 14K zapestnico za naročila nad 5.000 eur! Več izvedite!
 • Priporočite prijatelja in pridobite 50 eur popusta pri naslednjem naročilu.
 • Sprejemamo več kriptovalut poleg bolj tradicionalnih načinov plačila.

Spoznajte našo ekipo

Naša ekipa trdo dela, zato, da poskrbi, da so naše stranke zadovoljne z končnim rezultatom. Nič nas ne razveseli bolj kot dejstvo, da smo del vaše ljubezenske zgodbe.

Prvotno ustanovljena kot Etsy trgovina v Sloveniji leta 2012, je Capucinne zrasla v vrhunsko draguljarno, ki streže strankam po vsem svetu.

NAKIT CAPUCINNE
NAŠA ZGODBA

Tako se je začelo pri Capucinne

Specializirani smo za fino zlato nakit in smo dobro znani po naših barvitih, domišljijskih zaročnih in poročnih prstanih. Naj naše domiselne kose prebudijo vaš občutek čudenja, negujejo občutek veselja in poudarijo lepoto, ki je že v vas! Capucinne je edinstven v industriji finega nakita zaradi naše sposobnosti ponudbe obsežnih možnosti prilagajanja kot tudi popolnoma enkratnih kosov
Smiling girl with Capucinne rings
Beautiful rings

NAŠA FILOZOFIJA

Verjamemo v transparentnost in pošten pristop

Verjamemo v vodenje z zgledom z našimi edinstvenimi poročnimi prstani po meri, zaročnimi prstani po meri in drugim personaliziranim nakitom. Zato smo transparentni v upanju, da bomo spremenili tradicionalno industrijo nakita, medtem ko vračamo skupnosti. Uporabljamo samo reciklirane plemenite kovine, ki preprečujejo potrebo po novem rudarjenju. Imamo globoko vključen postopek nabave draguljev, ki nam omogoča, da zagotovimo, da so dragulji, ki jih uporabljamo, brez konfliktov. Prav tako ponujamo laboratorijsko pridelane diamante in druge dragulje, če želite. Samo sporočite nam pred naročilom - lahko zamenjamo kamen na katerem koli kosu našega edinstvenega finega nakita.

NAŠA OBLJUBA

Vse je o naravi in vračanju!

Tako kot smo tukaj, da vam pomagamo ustvariti prstan vaših sanj, smo tukaj tudi, da pomagamo na druge načine, ki presegajo ustvarjanje vaših bodočih dediščin. Vračanje skupnosti je eno izmed naših temeljnih prepričanj in nekaj, čemur vsako leto namenjamo velik pomen, ko izberemo organizacijo, s katero delimo enake vrednote in prepričanja. Naš glavni cilj pri vračanju je pomagati graditi svetlejšo prihodnost za vse nas, ne glede na to, ali je ta cilj dosežen s pomočjo organizacij, ki krepijo druge, ali organizacij, ki ohranjajo naš primarni dom, mater naravo. Bodite prepričani, da z vsakim nakupom, ki ga opravite tukaj pri Capucinne, ustvarjate vpliv in puščate svoj odtis v tem svetu.
Hand gifting ring


UJEMANJE VAŠE DOMIŠLJIJE

Naš nakit združuje umetnost in obrtništvo, da ustvari mojstrovino, kot je še niste videli. Umetnost: Naše oblike imajo neustavljiv duh in svež občutek igre, ki ujame bistvo mladostnosti, domišljije in upanja, hkrati pa ohranja dostojanstvo in sofisticiranost, ki naredijo fin nakit tako lep. Obrtništvo: Naši kovinarji in kamnoseki so vešči pri doseganju gladke, enakomerne teksture v dragocenih kovinskih trakovih, ki krasijo naš nakit. Uporabljamo samo visokokakovostne dragulje, ki so skrbno in posamično pridobljeni, da izpolnijo vaše želje in naše visoke standarde proizvodnje.

SPOZNAJTE NAŠO EKIPO