Custom jewelry from your sketch Custom ring wax and render preview

LAHKO URESNIČIMO VAŠE SANJE

Z našimi ročno izdelanimi, enkratnimi unikatnimi zaročnimi prstani in draguljarstvom skupaj uresničujemo kreativne vizije naših strank! S pomočjo naših talentiranih kovinarjev in kamnosekov lahko oblikujete svoj zaročni prstan, zapestnico, verižico, uhane in še več.

Če želite oblikovati svoj prstan z dragim kamnom kot popolnoma edinstven kos, ali pa bi radi prilagodili enega od naših že obstoječih dizajnov, v vsakem primeru z veseljem prisluhnemo vašim idejam in sodelujemo z vami, da skupaj ustvarimo vaš sanjski prstan.


NAŠ PROCES

pasted-image-0-_2-Capucinne
Potem ko ste izpolnili obrazec za naročilo po meri, bomo ustvarili skico. Več referenc, bolje!
pasted-image-0-_3-Capucinne
Naša ekipa bo na podlagi odobrene skice izdelala 3D sliko vašega prstana. To vam pošljemo v pregled.
pasted-image-0-_4-Capucinne
Ko je dizajn potrjen, vaš prstan gre v proizvodnjo in bo prispel v 7-8 tednih.

Z izpolnitvijo obrazca za poizvedbo po meri spodaj, ste korak bližje svojemu sanjskemu prstanu.

Če imate dodatne referenčne slike za deljenje, jih prosimo pošljite neposredno po e-pošti: info@capucinne.si.


Odkrijte nakit, ki ste ga oblikovali vi, ročno izdelan od nas

Naša zbirka zaročnih prstanov je polna neverjetnih, domišljije polnih oblik, ki jih je izdelala naša izkušena ekipa oblikovalcev, kamnosekov in kovinarjev. Toda to je šele začetek: vsak prstan, ki ga izdelamo, je prilagodljiv!

Vaš edinstven zaročni prstan po meri lahko vsebuje malo ali veliko personalizacije, kot želite. Lahko je tako preprosto, kot je spreminjanje oblike ali barve kosa, zamenjava ene vrste dragulja za drugo, dodajanje dodatnih draguljev ali celo popolno oblikovanje lastnega zaročnega prstana z draguljem od začetka. Naša ekipa je pripravljena na izziv!

Verjamemo, da finega nakita ne bi smeli izbirati samo iz vizije draguljarja. Imeti bi morali besedo pri postopku ustvarjanja lastnega zaklada za vse življenje.Začnite ustvarjati svoj lasten prstan

Raziščite našo zbirko edinstvenih zaročnih prstanov po meri, izberite enega ali dva kosa, ki vam je všeč, in se lotimo oblikovanja vašega popolnega pravega zaročnega prstana z draguljem - vse iz udobja vašega doma. Ponujamo brezplačno, zavarovano pošiljanje po vsem svetu!

Uporabite našo funkcijo Chat Now v spodnjem desnem kotu, da takoj stopite v stik z nami kadarkoli med delovnim časom, ali pa nam pošljite sporočilo z vsemi vprašanji.