Ljubite okus Capucinne?

Pridružite se našemu partnerskemu programu ali postanite ambasador blagovne znamke Capucinne

Pridružite se našemu partnerskemu programu ali postanite ambasador blagovne znamke

Program za podružnični marketing Capucinne je odlična priložnost za zaslužek provizij. Podružnični marketing je oblika spletnega marketinga, ki lastniku spletne strani omogoča zaslužek provizij na kvalificiranih prodajah, ki se nanašajo na capucinne.si. Po opravljenem enostavnem postopku prijave vas bo upravitelj podružničnega programa Capucinne kontaktiral, da vas obvesti, ali ste bili sprejeti v program. Partnerstvo s programom za podružnični marketing Capucinne vam in vašim strankam omogoča dostop do velikega izbora vrhunskih nakitov.

Ugodnosti partnerstva

  • Do 10 % provizije na vse prodaje
  • 60 dnevni piškotek - prejmete kredit za vsa naročila opravljena v prvih 30 dneh od prvotnega klika, ki ga sproži kupec
  • Povprečna velikost naročila skoraj 1400 evrov
  • Ekskluzivne mesečne novice s posebnimi promocijami, vsebino in kodami, ki jih lahko prilagodite svojim marketinškim prizadevanjem

FAQs

S partnerskim programom Capucinne dobite novo možnost za ustvarjanje dodatnih prihodkov na vaši spletni strani v obliki provizij na več kot 1500 izdelkih, ki jih prodajamo na capucinne.si.

Capucinne uporablja ShareASale, aplikacijo za podružniški marketing.

Ne, program je v celoti brezplačen.

Partnerski program Capucinne je odprt za veliko vrst spletnih strani in vsakdo lahko odda prijavo, a si vseeno pridržujemo pravico, da zavrnemo ali prekličemo članstvo kadarkoli in iz kakršnegakoli razloga.

Da, če nimate spletne strani, je pogoj, da imate vsaj Instagram račun v času prijave na program.

Kvalificirana prodaja je prodajna transakcija, ki ni preklicana, zavrnjena ali povrnjena.

Capucinne ponuja velikodušno provizijo na svoje izdelke iz finega nakita. Naša trenutna provizija znaša od 5% do 15%, odvisno od vrste izdelka. Več kot prodate, več zaslužite.

Veselimo se sodelovanja z vami!

Pri Capucinne močno verjamemo, da je naš uspeh povezan z uspehom naših partnerjev. Zaradi tega prepričanja svoje partnerje obravnavamo z enako skrbnostjo kot svoje stranke. Popolnoma smo zavezani zagotavljanju vrhunske nakupovalne izkušnje.