extended_monitor_transparent
Načini plačila

Izberite tisto, kar najbolj ustreza vašim potrebam.

Capucinne ponuja različne načine plačila.

Kreditne kartice

Mastercard
Visa
American Express

Sprejemamo vse glavne kreditne kartice, vključno z Viso, MasterCard in American Express.

Drugi

PayPal
Klarna

Ponujamo tudi plačila z uporabo PayPal in Klarna. Lahko plačate z uporabo PayPal Express brez izpolnjevanja vaših podatkov na strani za plačilo.

Kriptovalute

Prav tako sprejemamo tudi kriptovalute, kot sta Bitcoin in Litecoin. Preprosto izberite to možnost ob plačilu.

Plačilo na obroke brez obresti

Plačilo na obroke

Ponujamo 0% obrestni načrt plačila z do 5 obroki. Proces proizvodnje se bo začel po prvem plačilu in izdelek bo odposlan kmalu po tem, ko bo opravljeno zadnje plačilo.

Če vas zanima načrt plačila, nas kontaktirajte in nam sporočite število obrokov, ki bi jih želeli. Poslali vam bomo prilagojeno ponudbo za vaš prvi obrok, naslednje plačilo pa boste lahko opravili, ko boste pripravljeni. Upoštevajte, da so načrti plačila možni samo za izdelke po polni ceni in ne vključujejo nobenih popustov, kuponov ali drugih prodajnih dogodkov.

Načini plačila

Ponujamo več načinov plačila.

Sprejemamo vse glavne kreditne kartice, vključno z Viso, MasterCardom in American Expressom. Če vaše naročilo ne gre skozi, je morda težava z zneskom naročila, ki presega vaš kreditni limit, ali pa je vaša kartica zavrnjena iz drugih razlogov. V takem primeru se vaše naročilo samodejno prekliče in prejmete obvestilo. Če imate težave z oddajo naročila s kreditno kartico, nas kontaktirajte na info@capucinne.com

Za plačilo s PayPalom uporabite svoje podatke PayPal in se prijavite, da dokončate naročilo.

Ponujamo tudi plačila s kriptovalutami, kot sta Bitcoin in Litecoin, preprosto izberite to možnost ob zaključku nakupa.

Če bi želeli oddati naročilo z drugimi kreditnimi karticami ali bi želeli kombinacijo načinov plačila, nas kontaktirajte na info@capucinne.com ali nas pokličite na +386 51 882 737