Komplet prstanov sončni zahod

Eden od naših značilnih kompletov prstanov in izvirnega dizajna je komplet prstanov Sunset s safirjem.
sunset ring set
Pisani safirji prikazujejo lepoto sončnega zahoda na plaži, ki je navdihnila ta dizajn. Svetlo oranžni safirji v ukrivljenem pasu iz rožnatega zlata predstavljajo sončne žarke, ki se z zunanjimi linijami sredinskega obroča povezujejo z večjim in intenzivneje oranžnim safirjem – soncem.
sunset ring set
Ko se noč bliža, postane nebo temno in hladno. To je predstavljeno v hladnejših tonih spodnjega ujemajočega se traku iz belega zlata in z modrimi safirji.
Blue sapphire matching band
Ta edinstven komplet zaročnih prstanov je primeren za ženske z drznim, živahnim slogom in romantično dušo. Na voljo je tudi enak dizajn z belimi diamanti, komplet pa je mogoče izdelati tudi z drugimi dragimi kamni na vašo zahtevo.
diamond sunset ring set
Sredinski prstan in ujemajoče se pasove je mogoče prodati ločeno in če že imate zaročni prstan in iščete ujemajoč se pas, lahko prilagodimo enega ali oba ujemajoča se pasova iz tega kompleta, da se popolnoma prilegata vašemu prstanu.
orange sapphire matching band
Za več informacij o setu in morebitnih prilagoditvah se obrnite na našo službo za pomoč uporabnikom na info@capucinne.si in vodili vas bodo skozi postopek naročanja prstana po meri  ter vam pomagali pri morebitnih vprašanjih, ki jih imate za nas.

Pusti komentar

Upoštevajte, da morajo biti komentarji odobreni, preden bodo objavljeni

To spletno mesto ščiti reCAPTCHA, pri čemer veljajo Googlov pravilnik o zasebnosti in pogoji uporabe.