Akreditivi

Ikona brezplačne dostave Ikona certifikata GIA Ikona mnenj Capucinne Ikona certifikata Kimberley Process Ikona načrtov plačila brez obresti 0%

 

BREZPLAČNA DOSTAVA

Nudimo BREZPLAČNO mednarodno dostavo prek DHL Express za vse izdelke iz trdnega zlata. Paketi so popolnoma zavarovani in zahtevajo podpis ob dostavi. Številka za sledenje bo zagotovljena, ko bo paket pripravljen.
Čas dostave za pakete, poslane v države Evropske unije, je od 1 do 3 delovne dni, za države izven EU pa od 2 do 5 delovnih dni.
Stvari iz srebra in zlata bodo poslane s prednostno pošto brezplačno in dostavljene v 5 do 15 dneh znotraj in 10 do 30 dni zunaj Evrope. Sledenje in hitra dostava sta na voljo za dodatno plačilo. Za nadgradnjo dostave nam pišite na info@capucinne.com.
Kupci so odgovorni za plačilo vseh carinskih dajatev in upoštevanje morebitnih omejitev uvoza v njihovo državo iz Slovenije. Carinske stopnje se razlikujejo od države do države, za več informacij se obrnite na svoj lokalni carinski urad.

 


 

CERTIFIKAT GIA

Vse bele diamante z maso 0,3 karata in več dobite s certifikatom GIA - izdan s strani Gemološkega inštituta Amerike. Poročilo vsebuje podrobnosti o brušenju, čistosti in masi diamanta, skupaj z merami in drugimi dodatnimi informacijami, ki potrjujejo avtentičnost in kakovost diamanta.
Izbrati lahko izbirate med različnimi oblikami in rezinami diamantov (briljantni, hruškasti, marquise, princesa, ovalni itd.).
GIA ocenjuje diamante na lestvici od D (brezbarvno) do Z (svetlo barvno). Diamanti, ki jih izberemo za naše oblikovanje, ustrezajo barvam G ali F, kar pomeni, da so skoraj brezbarvni in razliko med barvami lahko zazna samo strokovni gemolog.

Slika lestvice barv GIA

Praktično vsi naravni diamanti vsebujejo majhne napake znotraj, imenovane inkluzije, ali na svoji površini, imenovane pomanjkljivosti. Čistost se nanaša na stopnjo, do katere so te napake prisotne. Na lestvici od vključenih do brezhibnih diamantov so diamanti v našem oblikovanju ocenjeni kot VS ali VVS, kar pomeni "zelo malo" ali "zelo, zelo malo vključeno". Inkluzije so majhne in vidne le pod povečevalnim steklom, ne pa s prostim očesom.

Slika lestvice čistosti diamanta

 


 

CERTIFIKAT KIMBERLEY PROCESS

 

Logotip procesa Kimberley
Proces Kimberley (KP) je zaveza odstranjevanju konfliktnih diamantov iz globalne oskrbne verige. Sodelujemo le z zanesljivimi dobavitelji iz Evrope, ki spoštujejo standarde KP.
Postopek je bil ustanovljen leta 2000, da bi zagotovil, da nakupi diamantov ne financirajo nasilnih gibanj upornikov in njihovih zaveznikov, ki želijo podkopati zakonite vlade, ter preprečil, da bi "konfliktni diamanti" vstopili na trg s surovimi diamanti.

 


 

NAČRTI PLAČILA BREZ OBRESTI 0%

Nudimo načrte plačila brez obresti 0% s do 5 obroki. Proizvodni proces se bo začel po prvem plačilu, izdelek pa bo odpremljen kmalu po zadnjem plačilu.
Če vas zanima plačilni načrt, nas kontaktirajte in sporočite število obrokov, ki jih želite. Poslali vam bomo prilagojen seznam za vaš prvi obrok, naslednje plačilo pa lahko opravite, ko ste pripravljeni.
Ikona načrtov plačila brez obresti 0%