Čas izdelave, dostava in vračila

Nahajamo se v Sloveniji, Evropi. Izdelke pošiljamo po vsem svetu po vsem svetu.
Izdelki so v celoti zavarovani in poslani po vsem svetu s hitro pošiljko in zahtevajo podpis ob dostavi.
Če se paket izgubi, je ukraden ali na kakršenkoli drug način ne bo dostavljen kupcu, so vsi naši paketi 100% zavarovani, kar pomeni, da bomo (v zgoraj navedenih primerih) izdelek še enkrat predelali in ga pravočasno dostavili kupcu.
Paket bo stranki poslan brez dodatnih stroškov.

EU 1-3 delovnih dni

IZVEN EU 2-10 delovnih dni

Čas Izdelave
Vsi naši kosi so izdelani ročno in zahtevajo različen čas izdelave 6-8 tednov, preden so izdelki odpremljeni k vam. Da bi ustvarili kos po meri, ki vam bo popolnoma ustrezal in izdelan po vaših željah, vas prosimo, upoštevajte, da lahko traja nekoliko dlje, vendar vas bomo kljub temu nenehno obveščali o postopku na poti. Če želite pospešiti z naročilom, se pred nakupom obrnite na nas, kot tudi za morebitna dodatna vprašanja.
• Vaš kos bomo dali v proizvodnjo, ko bo plačilo prejeto.
• Proizvodnja običajno traja približno 6-8 tednov. Nekateri predmeti lahko pridobijo več dni, odvisno od razpoložljivosti kamnov in kompleksnosti oblikovanja.
• Če pošiljate kot darilo, nam posredujte naslov prejemnika in osebno sporočilo prejemniku. Poslali jim ga bomo neposredno z darilnim bonom in zavijanjem.
Dostava
Vsa naročila bodo poslana z ekspresno pošiljko, ki traja približno 2-10 delovnih dni na večino destinacij po vsem svetu, znotraj Evrope 1-3 delovne dni.
Carinski davki in dajatve
Preverite omejitve uvoznega davka v svoji državi. Na primer, večina blaga, vrednega 800 USD ali manj, vstopi v ZDA brez dajatev.
Dodatne Informacije
• Vsi predvideni dobavni roki izhajajo iz podatkov iz resničnega sveta, zbranih iz preteklih naročil. To so približni časi in samo za referenco.
• Časovni okviri pošiljanja se lahko podaljšajo med prazniki; Proizvajalci in kurirji bodo v tem času omejili svoje delovanje, kar je izven našega nadzora. Običajna storitev se nadaljuje takoj po vsakem prazniku.
• Po odpremi naročila lahko traja nekaj dni, preden številka za sledenje postane aktivna v kurirskem sistemu. Če se podatki niso pojavili na kurirski spletni strani, poskusite znova čez nekaj ur.