Certifikati

Free Shipping Icon GIA Certificate Icon Capucinne ikona pregledov Kimberley Process Certificate Icon 0% Interest Payment Plans Icon  

 

BREZPLAČNA DOSTAVA

Ponujamo BREZPLAČNO mednarodno DHL ekspresno pošiljanje za vse predmete iz trdnega zlata. Paketi so v celoti zavarovani in ob dostavi zahtevajo podpis. Številka za sledenje bo posredovana takoj, ko bo paket pripravljen.
Čas dostave paketov, poslanih v države znotraj Evropske unije, je 1 do 3 delovne dni in 2 do 5 delovnih dni za države zunaj EU.
Predmeti, napolnjeni s srebrom in zlatom, bodo poslani z brezplačno prednostno letalsko pošto in dostavljeni v 5 do 15 dneh v in 10 do 30 dneh v države zunaj Evrope. Sledena in hitra dostava je na voljo z doplačilom. Če želite nadgraditi pošiljanje, nam pošljite e-poštno sporočilo na info@capucinne.com.
Kupci so odgovorni za plačilo vseh carinskih dajatev in upoštevanje morebitnih uvoznih omejitev iz Slovenije v svojo državo. Uvozne stopnje se razlikujejo od države do države in za več informacij se obrnite na lokalni carinski oddelek.

 


 

GIA CERTIFIKATI

Vsi beli diamanti z 0,3-karatno težo in težjimi imajo certifikat GIA, ki ga je izdal Gemološki inštitut Amerike. Poročilo vsebuje podrobnosti o rezanju, jasnosti in karatni teži, skupaj z meritvami in drugimi dodatnimi informacijami, ki potrjujejo pristnost in kakovost diamanta.
Izbirate lahko med različnimi diamantnimi oblikami in kosi (briljantnimi, hruškami, markizami, princesami, ovalnimi itd.).
GIA razvršča diamante na lestvici od D (brezbarvno) do Z (svetle barve). Diamanti, ki jih izberemo za naše modele, ustrezajo barvam G ali F, kar pomeni, da so skoraj brezbarvni in le profesionalni gemolog lahko zazna razliko med barvami.

Slika barvne lestvice GIA

Praktično vsi naravni diamanti vsebujejo majhne pomanjkljivosti v notranjosti, imenovane vključki, ali na njeni površini, imenovane madeži. Jasnost se nanaša na stopnjo, do katere so te pomanjkljivosti prisotne. Na lestvici od vključenih do brezhibnih diamantov so diamanti v naših modelih razvrščeni kot VS ali VVS, kar pomeni "zelo rahlo" ali "zelo, zelo malo vključeno". Vključki so manjši in vidni le pod povečevalnim steklom in ne s prostim očesom.

Slika lestvice jasnosti diamantov

 


 

 

CERTIFIKAT PROCESA KIMBERLEY

 

Kimberley Proces Logo
Proces Kimberley (KP) je zaveza k odstranitvi konfliktnih diamantov iz svetovne dobavne verige. Sodelujemo samo z zanesljivimi dobavitelji iz Evrope, ki se držijo KP standardov.
Postopek je bil vzpostavljen leta 2000, da bi zagotovil, da nakupi diamantov niso financirali nasilnih gibanj upornikov in njihovih zaveznikov, ki želijo spodkopati zakonito vlado, in preprečiti, da bi "konfliktni diamanti" vstopili na prevladujoči trg surovih diamantov.

 


 

0% OBRESTNI PLAČILNI NAČRTI

Ponujamo 0% obrestne plačilne načrte z do 5 obroki. Proizvodni proces se bo začel po prvem plačilu in izdelek bo odposlan kmalu po zadnjem plačilu.
Če vas zanima plačilni načrt, nas kontaktirajte in nam sporočite, koliko obrokov bi želeli. Poslali vam bomo prilagojeno ponudbo za vašega prvega in naslednje plačilo boste lahko opravili, ko boste pripravljeni.
Interest Payment Plans Icon