Hitra Naročila in Hitro Pošiljanje Nakita


Vloženo znanje, ki ga vlagamo v naše prstane in drugo vrhunsko nakit, je delo ljubezni. Traja nekaj časa. Ampak razumemo, da ga včasih potrebujete takoj. Tukaj je torej priročno pojasnilo naših možnosti hitre dostave nakita.


Ali iščete zadnji trenutek verižico kot praznično darilo ali želite svoji ljubezni predlagati in potrebujete zaročni prstan takoj, vam lahko pomagamo, da dobite svoj nakit hitro.

Kako dobiti svoj nakit čim prej

Na voljo imamo nekaj različnih načinov, poleg hitre dostave nakita, kako čim prej poslati vaše naročilo.

1. Izberite nakit "Pripravljen za pošiljanje"

Pri Capucinne se ponosimo našem prilagajanju nakita. Naši umetniki in oblikovalci vam bodo pomagali narediti spremembe na katerem koli od naših oblik nakita. Lahko vam celo pomagamo oblikovati svoj sanjski nakit od začetka.


Vendar traja nekaj časa, zato lahko postopek pospešite, če izberete nakit iz naše Zbirke Pripravljen za pošiljanje. Ti kosi so narejeni z enako kreativnostjo in skrbjo kot naš običajni nakit.


Nakupujte Pripravljen za pošiljanje

2. Izberite "Nujno naročilo"

Če najdete kos, ki vam je všeč, in ni v naši Zbirki Pripravljen za pošiljanje, lahko plačate premijo, da postane nujno naročilo.


Večina naših strani z nakitom ima gumb "Nujno naročilo". Kliknite nanj in vaše naročilo bo premaknjeno na vrh našega delovnega urnika.

3. Pospešite dostavo

Vsa naša nakita pošiljamo express, zato vam bo hitro prišel v roke. Če pa želite, da je dostava nakita še hitrejša, vam ga lahko pošljemo preko noči.


Pošiljamo iz Evrope, zato bo odvisno od vaše lokacije, ali bo "nočna" dostava morda trajala 2 dni.


  • Popolnoma zavarovano: Če se vaš nakit izgubi ali uniči med pošiljanjem, lahko izberete vračilo ali zamenjavo.

Obrnite se na nas za zahtevo po čimprejšnji dostavi ali če imate vprašanja. Z veseljem se pogovarjamo s svojimi strankami in z veseljem vam bomo pomagali.


Obrnite se na nas