Graviranje nakita


Povejte z srcem: Vgravirajte svoje osebno sporočilo na kos našega izbranega nakita. Ponujamo vgraviranje po meri na večini naših izdelkov. Če je na kosu nakita prostor zanj, ga lahko vgraviramo. Torej, dodajte osebno noto na naše prstane z gravuro in druge izbrane kose nakita.

Tako Preprosto kot Pita

Če je kos nakita primeren za graviranje, boste to možnost videli na strani izdelka:

Vnesite kratko sporočilo v polje za graviranje. Ne pozabite, da se mora prilegati nakitu!

Ko kliknete možnost "Graviranje", se bo pojavilo polje za sporočilo spodaj:

Če želite dodati prilagojeno sporočilo, kliknite na možnost

 

Vnesite kratko sporočilo v polje "Graviranje", vendar se spomnite, da se mora fizično prilegati nakitu. Personalizacija lahko zajema karkoli želite. Številni naši kupci se odločijo za vgraviranje imen, datumov ali kratke fraze.


Naše vgraviranje nakita nima trdih omejitev glede velikosti gravure ali dolžine sporočila. Naš izkušen kader kovinarjev bo storil vse, da bo vaša personalizacija izgledala spektakularno.

Ustvarite Svoj Sanjski Nakit

Ali izbirate zaročni prstan za svoj veliki predlog, čudovito ogrlico kot darilo za ljubljeno osebo ali zapestnico kot praznično darilo, želimo, da imate nakit, ki je resnično edinstven.


Če imate kakršna koli vprašanja glede postopka graviranja ali potrebujete pomoč pri iskanju popolnih prstanov z gravuro po meri, je naš prijazen tim vedno pripravljen, da vam pomaga. Kontaktirajte nas kadarkoli.