Pošiljanje

Nudimo brezplačno dostavo za vsa naša naročila in pošiljamo po vsem svetu.

Vsi izdelki Capucinne so v celoti zavarovani in poslani po celem svetu z express pošiljanjem in zahtevajo podpis ob dostavi.

Preden oddate naročilo, preverite svoj naslov in pustite telefonsko številko, saj je ta potrebna za dostavo. Prav tako bodite pozorni, da je ob dostavi potreben podpis. Zagotovili vam bomo sledilne številke, takoj ko bo paket pripravljen za pošiljanje. Če je paket že odposlan in želite spremeniti svoj naslov, bo treba plačati 20 USD za spremembo naslova. To je zato, ker DHL to šteje kot novo pošiljko in bomo zaračunani za te spremembe. Vsi naši paketi so zavarovani in bodo varno prispeli.

Prvotni Časi Dostave

EU 1-3 delovni dnevi, NE EU 2-10 delovnih dni *nekatere države lahko trajajo dlje, obrnite se na nas, če se nahajate v oddaljenih državah, kot sta Nova Zelandija ali Tasmanija, za pravilen datum dostave.

Ne pozabite, da je čas izdelave 7-9 tednov za vse izdelke po naročilu, kar pomeni, da je to čas, ki ga potrebujemo za izdelavo vašega kosa, preden ga pošljemo na vaš naslov. Čas izdelave ne velja za izdelke, ki so že pripravljeni za pošiljanje, kar lahko vidite tukaj: https://www.capucinne.com/collections/ready-to-ship

Za zlato obdane ali srebrne izdelke si oglejte podrobnosti o pošiljanju spodaj:

Čas obdelave je 5 - 10 dni. Ti izdelki so običajno poslani s prednostno pošto.

Paketi pod 120 USD bodo poslani s mednarodno prednostno letalsko pošto, brez sledenja in zavarovanja. Vendar se lahko pred oddajo naročila obrnete NASE, če želite nadgraditi pošiljanje. Za naročila nad 120 USD bom poslal samo z sledeno pošto in vam zagotovil številko za sledenje ter povezavo za sledenje v obvestilnem sporočilu. Če želite sledenje in vaše naročilo nižje od 120 USD, zaračunavam 9 USD.

*Čas dostave je naveden SAMO ZA REFERENCO in temelji na naših izkušnjah pošiljanja blaga po vsem svetu. Paketi včasih lahko trajajo dlje, še posebej med obdobji visokega prometa, na primer med prazničnimi sezonami. Lahko se tudi odprejo na carini, kar bo dodalo dodaten čas dostave.

Še enkrat, ne pozabite na čas izdelave, ki je 7-9 tednov za vse izdelke po naročilu.

Carinske takse

Kupci so odgovorni za vse carinske pristojbine, davke ali pristojbine za prejemanje. Kupci so odgovorni za poznavanje in upoštevanje morebitnih uvoznih omejitev v svojo državo iz Slovenije. Nahajamo se v Evropi pod našim podjetjem MinimalVs d.o.o.

Prosimo, preverite mejne omejitve uvoznih davkov vaše države. Na primer, večina blaga vrednega 800 USD ali manj vstopi v ZDA brez carine.

Dodatne informacije

• Vse ocenjene čase dostave izvajamo na podlagi dejanskih podatkov, zbranih iz preteklih naročil. To so približni časi in so namenjeni samo kot referenca. • Časi dostave se lahko podaljšajo med javnimi prazniki; proizvajalci in kurirji bodo v teh časih omejili svoje operacije, kar je izven našega nadzora. Normalna storitev se takoj nadaljuje po vsakem prazniku. • Lahko traja nekaj dni po odpremi naročila, preden postane sledilna številka aktivna na sistemu kurirja. Če informacije niso vidne na spletnem mestu kurirja, poskusite znova čez nekaj ur.