Vračilo nazaj skupnosti

Ravno tako, kot smo tukaj, da vam pomagamo ustvariti prstan vaših sanj, smo tudi tu, da pomagamo na druge načine, ki presegajo ustvarjanje vaših bodočih dediščin. Dajanje nazaj skupnosti je ena od naših temeljnih prepričanj, ki mu vsako leto namenjamo velik pomen, ko izberemo organizacijo, s katero delimo enake vrednote in prepričanja. Naš glavni cilj pri vračanju je pomagati graditi svetlejšo prihodnost za vse nas, ali ta cilj dosežemo s pomočjo organizacij, ki osnažujejo druge, ali organizacij, ki ohranjajo našo primarno domovino, mater naravo.

Zagotavljamo vam, da s vsakim nakupom, ki ga opravite tukaj pri Capucinne, naredite vpliv in pustite svoj odtis v tem svetu.

Vračamo 5% našega letnega dobička različnim organizacijam, ki ustvarjajo pozitivne spremembe v svetu.

Letos smo se odločili sodelovati z:

1. Europa Donna Slovenija

5% vsakega nakupa prstana Evelyn gre za Fundacijo Europa Donna Slovenija za boj proti raku dojk, ki ozavešča o najpogostejšem raku, ki prevladuje med ženskim prebivalstvom, in financira raziskave za zdravilo proti raku dojk.

2. Fundacija za otroke in prijatelje

Otroci so naša prihodnost, zato se moramo prepričati, da je naša prihodnost svetla. Zato smo se povezali z našo nacionalno fundacijo za otroke in prijatelje, da omogočimo izobraževalne priložnosti socialno ogroženim otrokom, ker je izobraževanje osnažujoče.

3. Zavezništvo za deževni gozd

Imamo privilegij delati z najlepšimi dragimi kamni, ki nam jih narava podari. In čutimo dolžnost vrniti, zato se sodelovanje z Zavezništvom za deževni gozd zdi logična odločitev.